Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fleur uw kantoor op met interieurbeplanting

Interieurbeplanting

111

Rust, inspiratie en van tijd tot tijd een thuisgevoel: enkele strepen groen kunnen de werksfeer enorm verbeteren. Green Concept & Services levert en plaatst planten in plantenbakken bij u op kantoor.

Hoe het werkt

Simpel. U kiest planten en plantenbakken uit ons uitgebreide assortiment. Vervolgens bepaalt u hoe lang u de planten wilt huren.

We luisteren steeds naar uw wensen. Ter plaatse komen we de ruimte(s) bekijken. We letten op de architectuur, de gebruikte kleuren en de huidige inrichting van de ruimte(s). We meten ook de lichtsterkte. Is er niet genoeg lichtinval, dan stellen we kunstbeplanting voor. Die ziet er zo echt uit dat u het verschil nauwelijks merkt. 

Eens alles is afgesproken, verzorgt Green Concept & Services alles van levering over plaatsing tot onderhoud.

De voordelen van interieurbeplanting

Een beetje groen op kantoor oogt niet alleen mooi; het heeft ook een positieve invloed op de werkvloer. Planten bezorgen uw werkruimte:

  • Zuivere lucht - de plantenbladeren regelen de luchtvochtigheid en filteren CO2 en andere schadelijke stoffen
  • Betere akoestiek - planten verbeteren de weergalm van het geluid.
  • Minder stress - de aanwezigheid van groen op de werkvloer geeft een gevoel van rust.

Inspiratieloos?

Overtuigd van de kracht van interieurbeplanting, maar nog geen idee wat u precies wilt plaatsen? Kleur uw verbeelding met enkele van onze realisaties. Of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte met ontwerp op maat. 

ONZE DIENSTEN