Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Plantenverhuur en andere diensten

Diensten

Wij fleuren uw kantoor op. Met kantoorplanten – echte of kunstplanten -, kunstwerken, green walls en fruit.

Onze diensten

Omdat we uw visie naar waarde schatten, brengen we onze creatieve decoratie-ideeën helemaal tot bij uw kantoortafel. Samen bekijken we uw huidige interieur en de architectuurstijl, en vervolgens dokteren wij voor u een groen ontwerp op maat uit.

Planten

  • Verhuur en onderhoud van planten en plantenbakken
  • Verkoop van planten en plantenbakken, met of zonder onderhoud
  • Onderhoud van planten

Kunstwerken

Green Walls

Fruitmand

Onderhoud

U wilt gebruikmaken van onze dienst plantenverhuur, maar u heeft zelf geen tijd om ze fatsoenlijk te onderhouden? Green Concept & Services stelt graag een onderhoudsteam ter beschikking. Onze experts houden al uw planten diepgroen.

Het onderhoudsteam staat in voor het bewateren, bemesten, afstoffen, snoeien en opbinden van al uw planten. Bovendien zorgen we dat substraten tijdig vervangen en bijgevuld zijn en dat dode bladeren en losse takjes  niet blijven liggen. Ook preventieve en curatieve behandelingen tegen ziektes en insecten zit in het takenpakket.

Altijd groen

Op elke plant geldt een garantie, die loopt vanaf de eerste dag van het onderhoud. Wanneer de planten na verloop van tijd hun sierwaarde hebben verloren, krijgt u een gratis vervangplanten. Die garantie blijft gedurende het hele onderhoudsabonnement lopen.

Meer weten over onze kunst-, verticale tuinen- en plantenverhuur? Contacteer ons voor advies op maat!